Wie is YES!ForYou?


Even voorstellen. Ik ben Gertrude, getrouwd en trotse adoptie- en pleegmoeder van 3 kinderen. Al een aantal jaren maak ik regelmatig gepersonaliseerde cadeaus met mijn plotter. Ik vind het leuk om ontwerpen te maken die bij mensen passen en een cadeau dus extra persoonlijk maken. 

Dit voorjaar kwam ik in contact met Angelique die al een aantal jaar de webwinkel Yes!ForYou runt. Ik kon de webwinkel overnemen en voortzetten waardoor een lang gekoesterde droom uitkomt. Yes! Wat een gave uitdaging! Ik zie ernaar uit om de webshop voort te zetten met behoud van kwaliteit en service. Ook hoop ik veel bekende artikelen te blijven verkopen en zal het assortiment regelmatig worden uitgebreid met de leukste en mooiste nieuwe cadeaus voor groot en klein! 

Ik sta voor 100% achter de producten op de webshop. Dit zijn artikelen waar ik mijn kinderen mee vertrouw, die van goede kwaliteit en educatief zijn. Veel producten personaliseer ik zodat je een prachtig origineel cadeau hebt.

YES!ForYou is een éénmanszaak, maar ik krijg wel hulp van 2 lieve teamleden (:. Dat zijn mijn man en mijn zusje Ruth. Mijn man is mijn steun en toeverlaat en moedigt me al langere tijd aan om het avontuur van een webshop aan te gaan. Ruth is parttime juf en is daarnaast ook supercreatief met plotter en fototoestel. Heerlijk om samen te brainstormen en ontwerpen. 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag! 

Liefs,

Gertrude

© 2017 - 2021 Yes!ForYou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel