Veelgestelde vragen en tips


  • ​Ik wil graag het bestelde product laten personaliseren. Waar kan ik dit doorgeven?

Tijdens het bestellen kunt je bij "opmerkingen" doorgeven welke gegevens je op het product wilt hebben.

  • Wat zijn de verzendkosten?

Voor pakketpost bedragen de verzendkosten €6,95. Indien er bij een product aangegeven staat dat het per brievenbuspost verstuurd kan worden zijn de verzendkosten €4,95. Afhalen in Kapelle is gratis.​

  • Kan ik mijn bestelling ophalen?

Ja dat kan zeker!
Zodra u alle artikelen in uw winkelmand heeft geeft u bij STAP 1 aan dat u de bestelling wilt ophalen. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht. U ontvangt een email waarin het adres staat zodra de bestelling voor u klaar staat. In overleg kan de bestelling dan worden opgehaald.

  • Hoe maak ik houten speelgoed schoon?

Er zijn vele voordelen aan houten speelgoed. Één voordeel van houten speelgoed is dat je het kunt schoonmaken.
Belangrijk is dat je niet een agressief schoonmaakmiddel gebruikt. Het beste kun je een sopje aanmaken met een beetje dreft of een beetje baby shampoo. Maak het speelgoed dan schoon met een licht vochtig doekje. (niet het speelgoed in het sopje doen dan word het te nat.) Maak het speelgoed daarna droog met een theedoek, of laat het op de theedoek goed drogen.

  • Wat is educatief speelgoed?

Educatief speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen maar het stimuleert ook verschillende elementen zoals; motoriek, herkennen van kleuren en vormen, verbeelding en soms stimuleert het ook beweging. 
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een politie auto die zelf rijdt en geluid maakt, maar indien u kiest voor een houten politie auto zal uw kindje zelf met de auto gaan rijden en zal hij/zij zelf het auto geluid erbij maken. Daarbij kost het ook géén batterijen.

  • Waarom zou ik kiezen voor houten speelgoed?

Er zijn meerdere redenen waarom je zou moeten kiezen voor houten speelgoed.
1. Houten speelgoed is duurzaam.
Houten speelgoed gaat vele jaren mee en wordt ook veelal ook duurzaam geproduceerd. Tegenwoordig zijn er steeds meer fabrikanten die gebruik maken van FSC houtkeurmerk. Houten speelgoed gaat vaak vele generaties mee. 
2. Goed voor het milieu.
Houten speelgoed gaat niet alleen vele generaties mee, het is ook niet belastend voor het milieu. Bij de productie van houten speelgoed komen er geen schadelijke stoffen vrij.
3. Het is goed voor de ontwikkeling.
Houten speelgoed goed voor de ontwikkeling. Waarom? Houten speelgoed stimuleert de verbeelding van je kindje, het stimuleert de hand- oogcoördinatie en houten speelgoed heeft vaak primaire kleuren wat zorgt voor de herkenning van kleuren en vormen.
4. Géén batterijen nodig.
Het mag voor zich spreken maar voor houten speelgoed heb je geen batterijen nodig. 
5. Houten speelgoed is mooi!
Zeg nou zelf... houten speelgoed misstaat echt niet in je woonkamer, het is zelfs heel erg trendy! 
6. Voor vele generaties.
Doordat het speelgoed van goede kwaliteit en duurzaam is gaat houten speelgoed generaties lang mee. Wellicht heeft jouw moeder of oma ook nog houten speelgoed van vroeger op zolder staan. Houten speelgoed mag dan qua prijs wat duurder zijn, maar de levenduur van het speelgoed is ook langer.

 

© 2017 - 2021 YES!ForYou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel